Kontaktirajte nas

ŽIVOT

Novi Sad će dva dana biti pravi ski centar

Objavljeno

on

NOVI SAD – Svim zaljubljenicima u ekstremne sportove i ove godine, jedno od najomiljenijih mesta u gradu biće plato kod Spensa. Najbolji skijaši i borderi iz regiona i Evrope biće 21. decembra, na ovom, improvizovanom, novosadskom skijalištu, gde toga dana počinje Avalanche Risk CITY JAM.

Organizator, Udruženje „Friška gora“ i ove godine obećava odličnu zabavu, a poziva i najmlađe da dođu i oprobaju se u zimskim sportovima.

Prvog dana, u petak 21. decembra, posetioci će uživati u svojevrsnom takmičenju velikana zimskih sportova i njihovim vratolomijama koji u naš grad pristižu iz svih delova Srbije i inostranstva.

Avalanche Risk CITY JAM

Drugi dan, subota, 22. decembar rezervisan je za posetioce svih uzrasta, ali prvenstveno za najmlađe Novosađane. U magični ski svet, kroz City Jam KIDS program uvešće ih iskusni skijaši, borderi, kao i animatori i tako upotpuniti novogodišnje praznike.

“Iako ravničarski, Novi Sad je uspeo da prevaziđe i ovu barijeru te će na dva dana i ove godine, postati pravi ski centar. Zavisnici od adrenalina pred sam kraj 2018. imaće priliku da osete duh ski centara i pripreme se za novu zimsku sezonu”, najavili su organizatori.

Navode da je prošle godine ova manifestacija privukla preko pet hiljada posetilaca.

Avalanche Risk CITY JAM podržali su pokrajinski sekretarijati za sport i omladinu, privredu i turizam, Gradske uprave za sport i omladinu i privredu, OPENS (Novi Sad evropska prestonica mladih), SPENS.

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag