Kontaktirajte nas

ŽIVOT

Ječmenica i Kolundžija prognoziraju ishod utakmice Srbija – Brazil?

Objavljeno

on

SRBIJA – “Ceo svet je video taj penal i neophodna je bila konsultacija VAR-a. Možda nas naši iznenade na utakmici sa Brazilom, sad kad od njih niko ništa ne očekuje”. “Nedosuđeni penal u prelomnim trenucima utakmice sigurno je uticao na rezultat. Verujem da naši u sredu mogu odigrati utakmicu decenije i pobediti favorizovani Brazil”.

Tako za InfoNet Vojvodina komentarišu utakmicu Srbija – Švajcarska i prognoziraju ishod meča sa Brazilom Nina Kolundžija, sportska novinarka O2 televizije i Tatjana Ječmenica-Jevtić, selektorka ženske teniske FED Kup reprezentacije Srbije.

Tatjana Ječmenica-Jevtić: Nedosuđeni, a očigledan, penal uticao na rezultat

Selektorka ženske teniske FED Kup reprezentacije Srbije u izjavi za InfoNet osvrnula se na utakmicu Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu i na sporne sudijske odluke.

Foto: Privatna arhiva

 

“Kao strastveni i pristrasni navijač reprezentcije Srbije svakako da sam svim srcem bila uz naš tim. Za utakmicu sa Švajcarskom bila sam puna optimizma i očekivala sam pobedu, koja bi nas odvela u osminu finala. Sigurno da je kraj utakmice za sve nas bio krajnje razočaravajući. Ostaje žal što smo se zbog ranog vođstva, verovatno nesvesno, povukli. Izgledalo je kao da jedva čekamo kraj. Skrenula bih, ipak, pažnju da je ekipa Švajcarske još jednom pokazala da se radi o jednoj dobro organizovanoj selekciji, očigledno dobro fizički pripremljenoj i po sastavu svakako silno motivisanoj. Sigurno da pored same igre na terenu veliki uticaj na rezultat imao je i nedosuđeni penal za Srbiju, koji je bio više nego očigledan. Radilo se o prelomnim trenucima utakmice i da smo tada poveli čvrsto verujem da bi sledeća utakmica sa Brazilom bila revijalnog karaktera”, kaže poznata srpska teniserka.

“Rođeni pobednici mogu pobediti favorizovani Brazil”

“Poznavajući naše igrače i klubove u kojima oni igraju i dalje verujem da se radi o rođenim pobednicima i karakterima koji mogu odigrati utakmicu decenije, pobediti favorizovani Brazil i sad već napraviti jedno ogromno iznenađenje”, kaže za InfoNet Vojvodina Tatjana Ječmenica-Jevtić.

 

Nina Kolundžija: Nervirala sam se zbog sudije, ceo svet je video taj penal

Sportska novinarka i jedno od najprepoznatljivijih lica televizije O2 u izjavi za InfoNet Vojvodina opisala je kako je izgledalo njeno gledanje utakmice Srbija-Švajcarska, ali i prognozirala ishod meča sa Brazilom.

Foto: Privatna arhiva

“Već dugo me ne hvata neka posebna euforija kad igra naša fudbalska reprezentacija. Međutim, pred utakmicu sa Švajcarskom ponela me je kolektivna histerija i baš sam navijala. E, onda sam samu sebe iznervirala, jer sam se izvervirala. Što zbog sudije, što zbog naših. Onda sam još na Tviteru krenula da čitam komentare, pa sam tek onda poludela. Ceo svet je video da je bio penal. Ako ništa druga, ono bar sumnjiva situacija i zbog toga je bila neophodna konsultacija VAR-a. Međutim, mislim da su naši loše odigrali. U drugom poluvremenu su ostali bez snage, izmene su kasnile i mislim da su bile pogrešne”, kaže za InfoNet Nina Kolundžija.

“Ko zna, možda nas iznenade sa Brazilom”

“Sad se valja vaditi protiv najboljih. Kladioničarski, mislim da će biti 3+, ali mislim da je čudo potrebno da mi budemo ti sa više postignutih golova. Ko zna, možda nas iznenade, sad kad niko od njih ništa ne očekuje”, prognozira meč sa Brazilom Nina Kolundžija.

 

“Engleza su nežno dodirnuli, on je nasilno pao”

Tako su utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu videle sagovornice InfoNeta, koje su govorile i iz ugla ženskog dela publike, ali pre svega kao dame iz sveta sporta. Kako izgleda kada utakmicu komentariše pripadnica nežnijeg pola, koja se u ulozi komentatora našla samo silom prilika, ovih dana uverili su se najpre korisnici Tvitera.

Foto: Privatna arhiva, Twitter

Jednu devojku momak je zamolio da mu prenosi dešavanja sa utakmice Engleska-Tunis, dok on ne stigne kući. Skrinšot pripiske sa momkom na njenom Tviter nalogu za nekoliko dana lajkovalo je skoro 24.000 korisnika te mreže.

“34 minuta smo u igri i svima kosa i dalje izgleda prilično dobro. Tunis je dao gol. Slobodan udarac za Englesku.  Sada su Engleza nežno dodirnuli i pao je nasilno dole. Tip iz Tunisa je na podu. Izgleda da su ga pogodili u kosu. Sudija je nezainteresovan. Čovek s povređenom kosom nije zadovoljan”, samo su neke od poruka u “prenosu” utakmice ove devojke.

Na kraju je zaključila: “Nemamo mnogo šta da dodamo, osim – snaga ljubavi je čudo!

Reklama

Tag