Kontaktirajte nas

VIDEO

Upozorenje RHMZ: Pljuštaće i grmeće! Banat u “crvenom”

Objavljeno

on

SRBIJA – Intenzivni pljuskovi s grmljavinom obeležili jutro na istoku Srema, jugu Bačke, srednjem i južnom Banatu. Isto je bilo i na području Beograda i severne Šumadije. Područje Banata, u prognozi za 22. jun, na sajtu RHMZ označeno je crvenom bojom.

Crveni meteoalarm označava da je vreme vrlo opasno. “Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su intezitetaa da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. Treba se često informisati o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i rizika. Slediti naredbe i savete nadležnih državnih službi”, piše u objašnjenju na sajtu RHMZ.

Jak vetar duva i u Sremu, uz povremenu kišu. U Vršcu kiša i dalje pada i duva jak vetar, a pljuskovi su obeležili jutro u tom gradu. Delovi ulica u centru grada bili su pod vodom.

Foto: Duško Perin

Pljuskovi su jutros napravili gotovo pravi potop i u Pančevu.

foto: PancevoMOJKraj.rs

Slično je bilo i u Beogradu.

Rijeka Crnojevića, čuj mene Cvijićeva

Objavljuje Milos Maksimovic u Petak, 22. lipnja 2018.

Video:@milosmaximus

Nevreme, praćeno grmljavinom, gradom i kišom, jutros nešto pre sedam časova zahvatilo je delove Beograda. To je oežalo i usporilo saobraćaj u prestonici, a pojedine ulice bile su poplavljene, prenosi B92.

Reklama

Tag