Kontaktirajte nas

VESTI

Uskoro počinje NS Market

Objavljeno

on

NOVI SAD – Drugi NS Market“, pod sloganom “Letnje šeme” počinje u subotu, 30. juna, od 11 sati i trajaće do 19 časova. Letnji NS Market, koji će biti održan u Firchie Think Tank Studiju, Bulevar Despota Stefana 5, Kineska četvrt, donosi raznovrsne hand made, manufakurne i unikatne proizvode.

Na ovogodišnjem NS Marketu biće najraznovrsnija ponuda, letnja odeća i obuća, nakit, kozmetika, dekorativno i začinsko bilje i ponešto što do sada nije viđeno. U standardnoj ponudi će biti predmeti starih i umetničkih zanata i autentična hrana i pića“, najavljuju organizatori.

NSmarket 30. juna

 

Letnju, šarenu, kreativnu atmosferu posebno će upotpuniti taktovi argentinskog tanga. U organizaciji Udruženja “Todo Tango”, od 17 sati nastupiće igrački parovi i najaviti predstojeći Tango festival. Osim toga, posetioci će moći da vide i kako se grade instrumenti. Posetioci će moći da saznaju sve o ovom tradicionalnom zanatu iz prve ruke od graditelja instrumenata, a to su Ivan Fece Firči, Radovan Jovičić, Aleksandar Jurišin i Vojin Marić.

Festival će imati opšti i tematski deo. Osim promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače, kažu organizatori.

Učesnicima NS marketa ponudićemo komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja“, kaže Marija Srdić. Drugi NS Market organizuju Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS), uz podršku Unije poslodavaca Vojvodine (UPV).

Nagrade za posetioce NS Marketa i čitaoce InfoNet Vojvodina

Ove godine biće organizovan i izbor “Naj štand NS Marketa”, a publiku i izlagače očekuju nagrade, najavljuju organizatori. Prvih troje čitalaca portala InfoNet Vojvodina, medijskog pokrovitelja NS Marketa, koji se jave u komentaru na našoj Fejsbuk stranici https://www.facebook.com/infonetvojvodina, ispod teksta “Uskoro počinje NS Market”, takođe, dobijaju nagrade. Potrebno je da se, kada dođu na NS Market, jave organizatoru i preuzmu svoje nagrade.

Medijski pokrovitelj NS Marketa

Na ovogodišnjem NS Marketu nastupiće i Udruženje distrofičara Južnobačkog okruga, koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.

Posetiocima će se, osim organizatora i predstavnika UPV, obratiti i pomoćnik pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Branislav Bandić, koji će predstaviti aktuelne programe podrške kreativnoj ekonomiji, umetničkim i starim zanatima.

Reklama

Tag