Kontaktirajte nas

VESTI

Uhvati ritam na NS Marketu

Objavljeno

on

NOVI SAD Treći NS Market, pod sloganom „Uhvati ritam“ biće održan u subotu, 25. avgusta 2018. godine, od 11 do 19 časova, u prostoru Firchie Think Tank Studija (Bulevar Despota Stefana 5).

Avgustovski NS Market donosi raznovrsne hand made, manufakurne i unikatne proizvode: nakit i accessorize, kozmetiku, vrhunske proizvode od drveta, kože i tekstila, muzičke instrumente i ponešto što do sada nije viđeno, saopštili su organizatori. U standardnoj ponudi NS Marketa i ovoga puta biće predmeti starih i umetničkih zanata i autentična hrana i piće.

Nakarada narukvice, Autor: NS Market

Program Trećeg NS Marketa obogatiće graditelji muzičkih instrumenata, a posebno će se predstaviti Vojin Marić čije su jedinstvene električne gitare izazvale veliku pažnju i autorovoj postavci donele titulu Naj štanda Drugog NS Marketa.

Mame Novosađanke na NS Marketu

Takođe, kroz saradnju sa Udruženjem Mame Novosađanke NS Market ugostiće i predstaviti pet njihovih članica – mama preduzetnica, a u goste će nam stići i Centar lepih veština iz Kikinde sa programom afirmisanja umetničkih zanata i ručnog rada.

Izlagački dan pratiće muzički program, a i ovoga puta biće organizovan izbor za Naj štand NS Marketa, sa nagradama za publiku i izlagače.

NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad.

Reklama

Tag