Kontaktirajte nas

VESTI

U susret drugom NS marketu zanatlija, kreativaca, inovatora

Objavljeno

on

NOVI SAD – Mali proizvođači, zanatlije, inovatori, kreativci i svi oni koji su se hrabro upustili u preduzetništvo i pokreću sopstveni biznis naći će se na jednom mestu u Novom Sadu, 30. juna. Sve će ih okupiti drugi NS Market, u Firchie Think Tank Studiju, Bulevar despota Stefana, od 11 do 19 sati. Biće to prilika za promociju malih i mikro preduzeća, ali i prodaju njihovih proizvoda.

Autor: Bojan Ćile Miletić

“Kao i prošle, i ove godine posebno smo okrenuti onima koji u saradnji sa NS Market timom mogu da stvore šarenu letnju atmosferu ili njihovi proizvodi odražavaju slogan ovogodišnjeg NS Marketa “Letnje šeme”, kaže za InfoNet Vojvodina Marija Srdić, iz NS Market tima.

Tokom drugog NS Marketa biće organizovan po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno. Festival će imati opšti i tematski deo. Osim promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače, kažu organizatori.

Autor: Bojan Ćile Miletić

Učesnicima NS marketa ponudićemo komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja“, kaže Marija Srdić. Drugi NS Market organizuju Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS), uz podršku Unije poslodavaca Vojvodine (UPV).

Prijave do 22. juna

Zanatlije, kreativci, inovatori, mali preduzetnici prijave za ovogodišnji NS Market, kao i cenovnik mogu pronaći na sajtu www.nsmarket.rs. Formulare mogu slati na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs, do 22. juna 2018. godine.

Autor: Bojan Ćile Miletić

Mala preduzeća stvaraju trećinu ukupne proizvodnje u Srbiji

Mala i mikro preduzeća predstavljaju značajan deo svake privrede. Najveća podrška potrebna im je u početnoj fazi, kada tek pokreću biznis.

Oni stvaraju jednu trećinu bruto društvanog proizvoda naše zemlje. Kada bi mala i mikro preduzeća imala veću podršku i kad bi se njihov rast i razvoj kontinuirano i mudro podsticao, mogla bi da pruže mnogo više. Posebnu pažnju želimo da usmerimo na početnike u biznisu, na one koji se još kreću u prostoru neformalne ekonomije. Otvaramo im vrata tržišta, omogućujemo da u kontaktu s potencijalnim kupcima i korisnicima provere svoje proizvode i usluge, i svoje biznis ideje“, kaže Marija Srdić.

Učesnicima NS Marketa biće na raspolaganju prostor oko 600 kvadrata, gde će moći da predstave, ali i prodaju svoju robu i usluge. Organizator garantuje logističku podršku, promociju u medijima i na društvenim mrežama, izradu i distribuciju štampanog materijala o njihovoj firmi.

Reklama

Tag