Kontaktirajte nas

VESTI

Treći dan Exita 2018: Domaći rokeri na glavnoj bini

Objavljeno

on

NOVI SAD/PETROVARADIN – Subota uveče na Exitu biće legendarna jer na glavnu binu festivala dolaze ni manje više nego ikone domaćeg rokenrola Bajaga i Instruktori. Oni će najaviti jednu od najvećih muzičkih, modnih i filmskih zvezda svih vremena, čuvenu Grace Jones.

Exit 2018, Foto: DEker

Na Main dolazi i superpopularni francuski dvojac Ofenbach, kao i bass atrakcija Delta Heavy. Posebno vatreno biće na mts Dance Areni, poznatoj po groznici subotnje večeri gde dolaze Disciples. Nakon njih na scenu izlaze Boris Brejcha i Guy Gerber, dok će čast da zatvori omiljeni elektronski stejdž imati niko drugi do miljenik regiona Solomun.

Exit 2018, Foto: DEker

Na Addiko Fusion dolaze britanska pank atrakcija Slaves, ali i domaći heroji Nikola Vranjković, Atheist Rap i Sunshine, dok na scenu Explosiva izlaze Brujeria I Bombers. No Sleep Novi Sad bina u režiji ruske Arme17 ugostiće Helenu Hauff, Juliu Govor i Nikitu Zabelina. Ulaznice po ceni od 2.990 dinara moći će u toku dana da se kupe na svim prodajnim mestima Gigs Tix, dok će na kapijama ulaznica koštati 4.000 dinara.

Satnicu festivala i spisak izvođača pogledajte ovde.

Reklama

Tag