Kontaktirajte nas

VESTI

Rasprodate karte za premijeru “Antigone 1918” u SNP-u, u prodaji ulaznice za reprizu

Objavljeno

on

NOVI SAD – Nova predstava Srpskog narodnog pozorišta “Antigona 1918”, reditelja Milana Neškovića, prema tekstu Maje Todorović izazvala je ogromno interesovanje, te su karte za premijerno izvođenje već rasprodate, saopštili su iz Srpskog narodnog pozorišta.

Antigona 1918, Foto: SNP

“Oni koji nisu stigli da ih kupe, to mogu učiniti već za prvu reprizu, koja je na repertoaru u petak, 25. januara. Tada će, pre predstave, biti uručene nagrade „Predrag Peđa Tomanović“ koju su ove godine poneli Mia Simonović, Vukašin Ranđelović i Ivana Pančić”, najavljuju iz SNP-a.

Druga repriza predstave “Antigona 1918” zakazana je za 26. januar.

Antigona 1918, Foto: SNP

Već poznatu, uigranu ekipu čine Milica Grujičić koja tumači ulogu Antigone, Nenad Pećinar ovoga puta našao se u ulozi Kreonta, Tanja Pjevac tumači lik Ismene, Branislav Jerković tumači ulogu Hemona, Milan Kovačević – Tiresija, dok Sanja Mikitišin igra Euridiku. U ulozi Hora, prvo kao u oličenju antičkog hora, zatim vojske iz 1918, kao i predstavnika naroda danas pojavljuju se Vukašin Ranđelović, Dragan Kojić, Jovana Pleskonjić, Marko Savković i Aleksandra Pejić.

Nabavite svoje karte na vreme!

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag