Kontaktirajte nas

VESTI

Poruke fudbalera pred meč sa Brazilom

Objavljeno

on

Sva je prilika da će i oni, koji nikada nisu marili za fudbal, da će večeras od 20 sati, biti ispred tv ekrana. Utakmica Srbija-Brazil, koju su oni najveći zaljubljenici u fudbal i vatreni navijači čekali još od 1. decembra, kada je izvučen žreb i kada se saznalo da će se na Svetskom prvenstvu u Rusiji sastati Srbija i Brazil.

Sudbonosni meč ujedinio je sve navijače srpske reprezentacije, ali ih je podelio po očekivanjima. Dok jedni misle da je neophodno da se desi čudo, pa da Srbija iz ovog meča izađe kao pobednik, oni drugi su uvereni da je moguće i da je realno da se to zaista i desi.

Navijači pred meč sa Švajcarskom Foto: Marko Selaković

Dok čekamo večerašnji meč, pogledajte na snimku Marka Selakovića kakva je atmosfera vladala pred utakmicu sa Švajcarskom.

Šta su pred odlučujuću utakmicu izjavili fudbaleri, prenosi portal BIZLife.

Kolarov, Savić, Rambo

“Mi uvek igramo sami protiv sebe. Ako sami ubedimo sebe u neke stvari, može svašta da se desi. Biće to velika utakmica, ali moramo da budemo psihički spremni. Ako jedan Brazil govori o pritisku, možete onda da zamislite da ćemo ga i mi imati. Mi znamo da se nosimo sa tim, ali mislim da će psihologija pred utakmicu biti odlučujuća. Ako zaista verujemo da ćemo pobediti, onda ćemo to i da uradimo”, izjavio je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov.

“Moramo da zaboravimo šta je bilo (poraz od Švajcarske 2:1) i okrenemo se meču života. Nemaš puno prilika da igraš protiv Brazila, igrao sam protiv njih na Novom Zelandu, ali sada je nešto drugačije, viši nivo sa iskusnijim igračima. Ipak, tada je Srbija tada uspela da isfrustrira Brazil za titulu i to mi je pozitivna slika pred novi duel”, kaže reprezentativac Sergej Milinković Savić.

“Ako neko misli da ne može da iznenadi Brazil onda bolje da ne izlazi na teren. Kada sam igrao fudbal, ako sam mislio da ne mogu da pobedim, onda kažem da me boli nešto… Šanse nisu ogromne, ali to ništa ne znači u fudbalu”, izjavio je nekadašnji fudbaler, koji je igrao u Brazilu, Dejan Petković Rambo. Na Svetskom prvenstvu je u ulozi komentatora.

Poruka Nade Macure pred meč

BIZLife preneo je i izjavu najeksponiranije doktorke u Srbiji, Nade Macure. Ona je imala savet za gledaoce utakmice.

“Pozdrav našoj reprezentaciji i da ne bude šlogova kod naših gledalaca”, rekla je Nada Macura.

Reklama

Tag