Kontaktirajte nas

VESTI

Poginuo radnik na Žeželjevom mostu

Objavljeno

on

NOVI SAD – D. Đ. (38), iz Siriga, radnik na novom drumsko-železničkom mostu preminuo je nakon što je jutros oko devet časova pao sa visine, prenosi portal 021. Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, 38-godišnji muškarac je u Urgentni centar prevezen u besvesnom stanju, sa teškim telesnim povredama.

Klinički centar Vojvodine saopštio je da je nakon lečenja i neuspele reanimacije muškarac preminuo.

Tačne okolnosti pod kojima je došlo do incidenta biće utvrđene nakon uviđaja.

Mesto nesreće

Nesreća se dogodila sa novosadske strane mosta, kada je muškarac propao kroz rešetku, dok je radio, prenosi N1. U firmi “Graditelj NS”, gde je D. Đ. radio, nisu davali izjave novinarima.

Podsetimo, novi drumsko-železnički most otvoren je za drumska vozila 1. septembra. Međutim, nisu završene pristupne saobraćajnice, zbog čega pešaci i biciklisti još ne mogu kako treba da prelaze preko njega, piše 021. Ovo nije prva nesreća na Žeželjevom mostu. Radnik Dragoljub Jović (64) iz Leskovca, poginuo je 25. juna 2017. godine, a Miodrag Milenković (39), takođe iz Leskovca, tada je zadobio teške povrede. Jović je teško povređen dok je radio sa armaturom, a policija je tada saopštila da je uhapsila španskog državljanina koji je bio zaposlen u firmi “Azvi”, iz Španije, koja je bila izvođač radova na mostu. Tada je uhapšen i njegov koelga iz Zmajeva.

Izvor: 021.rs, N1

Reklama

Tag