Kontaktirajte nas

VESTI

Novosadska promocija povratničkog albuma “Ja sam tu” Saše Novaka

Objavljeno

on

NOVI SAD – Nekadašnji gitarista kultnog benda Psihomodo pop, Saša Novak Radulović, stiže u Novi Sad i obećava žestoku svirku u Gerila baru, 22. decembra, od 22,30 sati, gde će promovisati svoj povratnički album “Ja sam tu”. Dan kasnije, sledi svirka u zemunskom klubu “Fest”.

Saša Novak Radulović odsvirao je povratnički koncert 2017. Tada uz pratnju starih prijatelja, na bubnjevima iz nekadašnjeg benda “La Cinema”, Piko Stančić i Marina Pelajića Baraccude na basu, oduševio prisutne.

Od tog momenta izdešavalo se mnogo stvari. Album je završen, a nekoliko singlova zaživelo u etru. Postignut je ugovor sa “Croatia records”, a Saša se vratio na “mesto zločina” sa osveženom ekipom, kako bi pokazao šta je u međuvremenu napravio. Plod upravo tog rada je album „Ja sam tu“.

Saša Novak, Foto: FB stranica Saša Novak

Nekada je njegova žestoka i energična gitara bila jedan od prepoznatljivih zvukova kultnog Psihomodo Pop-a, sa kojim je odsvirao prva 4 albuma. Osim Psihomodo Pop-a, Saša je svirao i u sastavima “Virus”, “Novak & Kopola”, “Drago Mlinarec & Le Cinema” i “La Video”. Producirao je sastave “Greaseballs” i “Fantomi”, a čuje se i na albumima Ivana Stančića i Dina Dvornika.

Karijeru je započeo u karlovačkom pank rok sastavu “Nužni izlaz”, a sa prelaskom u “Psihomodo Pop”, ostvaruje svoja najveća izvođačka postignuća, specifičnim i karakterističnim scenskim nastupom i producentskom aktivnošću.

Sa Psihomodo Pop-om, radio je i na TV projektima, obrade bajki za djecu. Sale danas živi i radi u Nemačkoj, razvijajući samostalne muzičke projekte.

Sa jednog od nastupa, Foto: FB stranica Saša Novak

Saša Novak promovisaće svoj povratnički album “Ja sam tu” u novosadskom klubu Gerila bar, 22. decembra, od 22.30 sati.

SAŠA NOVAK & FRIENDS – Saša Novak (ex Psihomodo Pop)-vokal/gitara; Alen Jovanović (ex Lorelei, Goblini)-gitara/prateći vokal; Krešimir Ćurić (Tight Grips)-gitara/prateći vokal; Ivan Černjak PunkerCHE (Bunker 13)-bass gitara/prateći vokal; Aleksandar Milovanović Lesa (M.U.D.A.)-bubnjevi; Filia Novak-prateći vokal.

Kao bend podrške, nastupiće novosadski “Poison Hearts“, koji svira Ramones tribute repertoar. Ulaznice koštaju 400 dinara i moguće ih je kupiti u prostorijama Gerila bara, kao u zemunskom klubu „Fest“.

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag