Kontaktirajte nas

VESTI

Gorela gradska deponija, požar lokalizovan, građani nisu ugroženi

Objavljeno

on

NOVI SAD – Na Gradskoj deponiji u Novom Sadu izbio je požar, danas oko 18 sati, koji je ubrzo lokalizovan, saznaje InfoNet Vojvodina. Nema opasnosti po bezbednost građana, kažu u JKP “Čistoća”.

Čitaoci našeg portala, koji su u tom trenutku prolazili ovim delom gradom (severno od autoputa E-75, u blizini “Rodića”), kažu da se video gust, crn dim, koji se širio velikom brzinom.

“Vraćao sam se autobusom iz Temerina, kada smo videli gust dim iz pravca gradske deponije. Prilično brzo se širio, a jasno se videlo i kod Najlon pijace, pogotovo sa mosta”, kaže čitalac InfoNeta.

U JKP “Čistoća” potvrdili su za naš portal da je izbio požar, te da nema opasnosti po bezbednost građana. U odgovoru poslatom našoj redakciji nije navedeno šta je uzrok požara.

“Na gradskoj deponiji je izbio požar koji je lokalizovan i pod kontrolom. Na terenu su sve naše raspoložive cisterne kao i Vatrogasna služba Grada Novog Sada. Istovremeno, na terenu su i ekipe koje vrše stručni nadzor i reagovaće u slučaju potrebe za pojačavanjem ekipa za gašenje požara. Za sada nema  opasnosti po bezbednost ljudi. O daljem toku cemo blagovremeno obaveštavati javnost”, kažu za Infonet u “Čistoći”.

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag