Kontaktirajte nas

VESTI

Defile i rok koncert za kraj moto sezone

Objavljeno

on

NOVI SAD – Moto sezona u Novom Sadu zvanično će biti zatvorena u subotu, 22. septembra i to defileom novosadskim ulicama i rokenrol koncertom na Ribnjaku, saopštila je Moto unija Srbije, koja organizuje defile i koncert, u saradnji sa Blokstok festivalom.

Okupljanje bajkera je na Mišeluku, a potom kreće defile novosadskim ulicama, koji završava na Ribnjaku, gde će biti održan rokenrol koncert. Nastupiće bend “Crni Paun” sportiste Nenada Pagonisa i “Usamljeni jahači”.

Defile, arhiva, Foto: Aleksandar Jovanović

“Ozvučenje i rasveta će biti na znatno ozbiljnijem nivou nego ranijih godina, a ulaz na koncert je slobodan i svi su dobrodošli”, najavljuju organizatori, Blokstok festival.

Organizatori očekuju da će na defileu biti premašen prošlogodišnji rekord od 880 motora i naglašavaju da je za to potrebano da svi ljubitelji motocikala dođu na Mišeluk i Ribnjak, nezavisno od toga da li su članovi nekog kluba ili ne, odnosno koje su kubikaže njihovi dvotočkaši.

Defile, arhiva, Foto: Aleksandar Jovanović

Okupljanje je zakazano za 12 časova na Mišeluku, a sat kasnije kreće defile novosadskim ulicama. Vožnja se završava na platou ispred hostela “Hajdučka noć” na Ribnjaku, gde će biti organizovan koncert.

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag