Kontaktirajte nas

VESTI

Četvrti NS Market “Jesen stiže…”

Objavljeno

on

NOVI SAD – Septembarski NS Market, pod slgoanom “Jesen stiže…” biće održan u subotu, 29. septembra, od 11 do 19 sati, u prostoru Firchie Think Tank Studija, Bulevar Despota Stefana 5. Četvrti NS Market predstaviće raznovrsne hand made, manufakturne i unikatne proizvode. Najavili su organizatori.

Mon Cacao, Foto: NS Market

Ovog puta izdvajamo ponudu prirodne kozmetike, ženske i muške, kojom će se predstaviti nekoliko izlagača. Biće i raznovrsnih prehrambenih proizvoda, džemova od malina, voćnih sokova i likera, keksa, kolača. Za sve one koji vole originalne i unikatne proizvode tu su i ovoga puta odevni predmeti, nakit, aksesoar, dekoracije – kaže Marija Srdić, iz NS Marketa.

Džemovi, Foto: NS Market

Humanitarnu tezgu imaće „Svoj svet – udruženje roditelja dece sa autizmom“. Oni će svoj rad predstaviti posetiocima NS Marketa, ali će i prodavati dekorativne predmete koje su napravila deca sa autizom u okviru kreativnih radionica.

Nagrade za čitaoce InfoNet Vojvodina

Nagrade očekuju i čitaoce portala InfoNet Vojvodina, koji je medijski pokrovitelj i četvrtog NS Marketa. Prvih troje čitalaca koji ostave komentar na Fejsbuk stranici InfoNet Vojvodina, ispod objave o Četvrtom NS Marketu dobiće jednu od nagrada koje su pripremili organizatori – Drim kečer, proizvodi “Pufna”, Jelena Rapić, tegla džema od kupine sa čokoladom, proizvodi grazdinstvo Peković i rezbareno drveno jaje, proizvod Pavla Opačića. Dobitnici nagrade mogu preuzeti tokom trajanja četvrtog NS Marketa, u subotu, od 11 do 19 časova, u prostoru Firchie Think Tank Studija, Bulevar Despota Stefana 5. Potrebno je samo da se javite organizatorima na ulazu, koji će vas uputiti na štand darodavca. 

Ovoga puta, izlagači i posetioci će uživati u kupovini, degustaciji i druženju uz muziku Santos Brothers Band-a iz Bačke Palanke koji će prirediti rok svirku u akustičnoj varijanti. Ovaj segment programa počinje od 16 časova“, najavili su organizatori.

Santos Brothers Band

I na četvrtom NS Marketu biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače.

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag