Kontaktirajte nas

VESTI

Bazar knjiga za Svratište za decu i omladinu

Objavljeno

on

NOVI SAD – Novosadsko pozorište ovih dana nastavlja svoju tradicionalnu akciju pomoći siromašnim sugrađanima. Ovoga puta pomoć je namenjena Svratištu za decu i omladinu na Bulevaru oslobođenja 39.

Akcija, osmišljena kao prodaja knjiga, biće organizovana 18, 19. i 20. decembra u holu Novosadskog pozorišta, u Ulici Jovana Subotića 3-5. Knjige, po ceni od 100 i 200 dinara građani će moći da kupe od 10 do 19 sati.

“Nakon poslednjeg dana prodaje, sav prikupljeni novac pozorište će uručiti koordinatoru Svratišta koji će, kako je dogovoreno, od tog novca kupiti ono što im je najpotrebnije. Važno je napomenuti i to da sugrađani svakog dana, od danas do kraja akcije 19. decembra, mogu u pozorište da donesu i svoje knjige, kako bismo dodatno obogatili ponudu”, saopštili su iz Novosadskog pozorišta.

Knjige koje će građani moći da kupe prikupljene su upravo zahvaljujući publici Novosadskog pozorišta. Ovo pozorište do sada je u nekoliko navrata pomoglo Školu “Milan Petrović” i Prihvatnu stanicu i dnevni boravak za beskućnike.

Dođite po svoj primerak omiljene knjige i pomozite Svratištu za decu!

Izvor: InfoNet Vojvodina

Reklama

Tag