Kontaktirajte nas

VESTI

Bandx AC/DC real tribute pržili u Craft street zoni

Objavljeno

on

NOVI SAD/PETROVARADIN – Bandx AC/DC real tribute druge večeri Exita doveo je publiku do potpunog usijanja u Street zoni Exita, izvodeći najveće hitove planetarno poznatog benda AC/DC, koji su svojim pesmama promenili rok istoriju.

Foto: DEker

Najveći utisak na publiku ostavio je glavni vokal Bandxa, koji je bojom glasa, načinom izvođenja, ali i stajlingom, doprineo da posetioci pomisle da je na bini čuveni Ronald Belford „Bon“ Scott.

Izvođenje jednog od najvećih hitova AC/DC “Thunderstruck”, na trenutak su prekinuli kako bi jednoj devojci iz publike čestitali rođendan i otpevali stih rođendanske pesme “Divan dan”.

Bandx- AC DC REAL TRIBUTE Exit festival, Foto: DEker

Među brojnom publikom bio je poznati kikbokser Nenad Pagonis, inače fan Bandxa.

Nenad Pagonis, Foto: Sanja Eker

BandX je počeo sa radom kao grupa No Comment 1996. godine, kao prvi AC/DC cover bend u Srbiji. Posle nekoliko godina dobijaju sadašnje ime i nastupaju po festivalima i moto skupovima. Njihov rad, po oceni kritičara, prevazišao je granice Srbije. Poseduju dozvole autora i izdavača, a podržali su ih i Alice Cooper, Carlos Santana i američka rok novinarka i pisac biografije AD/DC Susan Masino. Nastupaju po Evropi i Americi.

Album „Wild Ride“ objavili su 2010. godine na kome se nalazi istoimena jedina autorska pesma, a preostalih devet su obrade velikih hitova različitih bendova, ali u AC/DC maniru.

Reklama

Tag